beats by dre cheap

hepi brzdej

danas nam je divan dan, divan dan, divan dan (doduse ovo cisto figurativno govoreci i osvrcuci se na datum, a ne klimu. ipak ima ljudi kojima je i ovakva klima jako draga...nebitno)

ovom blogu je rodjendan, rodjendan, rodjendan (ovdje vec nema nikakvih prenesenih znacenja, vec je stvareno/fakat/voistinu na danasnji dan pocelo pisanje ovog bloga)

daljnji prepjev mi je mrsko raditi.helem danas ovaj blog ulazi u svoju trecu godinu postojanja. zahvaljujem se svima koji su dolazili, te pojedincima koji to nisu cinili. zahvaljujem se takodjer i svima koji su ostavljali komentare, a ciji sadrzaj nije bio u stilu "blog ti je super posjeti moj i pliiiiz ostavi komentare, te me dodaju u listu prijatelja ...... pozzz".  posebna zahvala ide za [url=http://www.blogger.ba/users.php?user_id=10601]partizanku[/url] koja je zasluzna za dva posljednja izgleda bloga.

arhive radi, ne racunajuci ovaj post, napisana su 485 posta te je sakupljeno 72978 posjete. ako to oduzmemo od prethodne godine znaci da je ove godine objavljeno 223 posta te skupljeno 45050 posjeta. znaci manje postova i vise posjeta nego godinu prije...naaaaajs :)

i za kraj evo linkova kako je to izgledalo na pocetku i nakon prve godine
[url=http://soe.blogger.ba/arhiva/2005/03/22#25393]ZAPOČMA ŠIIIIZ[/url]
[url=http://soe.blogger.ba/arhiva/2006/03/22#191183]GODINA NAKON POČETNOG ŠIIIIZA[/URL]

p.s. ovaj post je objavljen greskom na oba bloga, pa se izvinjavam svima kojima sam stvorio potencijalnu zabunu time

NAPRĐIVANJE
http://soe.blogger.ba
22/03/2007 21:02