beats by dre cheap

questions & lyrics XLIII

na samom blogu nema dramaticnih promjena za razliku u [url=http://www.blogger.ba/users.php?user_id=2594]mom profilu[/url] pod rubrikom zanimanje :). u komentarima ovog posta se i dalje skupljaju vasa pitanja koja bi trebala biti predmetom buduceg posta.

box "linkovi" dopunjen je sa jos jednom stranicom koja po meni spada u poslije search engina, najbolju stvar na net-u. rijec je o stranici [url]http://www.pandora.com[/url], beton stvarki za pronalazenje zike koju gotivite sto danas u ovom izobilju predstavlja poprilicnu poteskocu. doduse tu je i druga strana medalje, a to je da vam je vjerovatno potrebna dobra konekcija i da lete megabajti ko ludi :)
kako sam dobre volje idu idu i dvije dobre stvarke sa youtube-a: [url=http://www.youtube.com/watch?v=8LSP7zFIWX0&mode=related&search=]parodija na LOTR[/url] i antologijska provala python-ovaca [url=http://www.youtube.com/watch?v=hsW9DO1k5-s&mode=related&search=]World's Funniest Joke[/url]

box "dobre zene" dopunjen je sa ni vise ni manje vec jednom kraljicom! :) rijec je o Queen Rania i njenu sliku mozete prvu vidjeti. preostale dvije su "starosjedilice" Catherine Zeta Jones i Aria Giovanni.

[img]http://img230.imageshack.us/img230/1143/raniatu9.jpg[/img] [img]http://img230.imageshack.us/img230/8295/catherinezd7.jpg[/img] [img]http://img230.imageshack.us/img230/3380/ariazq5.jpg[/img]

NAPR─ÉIVANJE
http://soe.blogger.ba
25/10/2006 00:16