beats by dre cheap

kuni momka

Objavio/la Neral
Kad ces razjasniti onu:"Kuni momka !"
Nemoj da razjasnjenje ceka docek Nove godine!:)))Tad obicno radim:)))
Mahsuz selam!

evo odgovor nije za novu godinu, jos se samo nadam da si ziva, zdrava i da i dalje "blogujes" te da ces u kombinaciji sa navedenim i procitati ovaj odgovor, nakon, cini mi se, i dvije godine :)

"kuni momka" je produkt druge polovine XX stoljeca kada jacaju gradjanski pokreti koji stimulisu zenske borbe za jednakost. tako su njihovi produkti takodjer i pustanja dlaka ispod pazuha da se pletenice mogu vezati, bavljenje zenskim boksom, zenski pisoari i slicne stvari u kojima mozemo "uzivati" u sarolikosti aktivnosti kojima se zene mogu baviti. kao goruci problem koji je definisan kao kocnica "napretka" zenskog roda jeste i njihova vezanost za donedavno jacu ( sada je to vec upitno!) polovinu (himzu). Ista se ogledala, izmedju ostalog, u zaklinjanju u "njega". radi osvjestavanja zenskog roda izmisljena je parola "kuni momka" koja je trebala da djeluje osvjeshchujuche na zenski rod (nesto poput nedavnog "ingenioznog" slogana "domacice zbori...dok ti rucak ne izgori"ili tako nesto). i tako je krenulo sa recenicama poput "moj amer, oba mu oka ispala..." "moj nedim nogu slomio, juce kad je igrao..."..ustvari ova ne spada u pravi primjer...al vjerujem da shvatate poentu.

ova akcija izazvala je reakciju muskaraca koji su prvo mislisli da se hormoni opet igraju sa njihovim "ljepsim" (sad je i to vec upitno!) polovinama (nije himzo) . kad su vidjeli da to duze traje od hormonalnih "prenosa" mislili su da su nesto zgrjesili, pa su krenuli da ih stimulisu u vracanju na stare dobre isprobane zakletve, te se tako pocinju javljati zakletve tipa "dzanele mi..." i sl.

vjerujem da je sa do sada recenim razjasnjena misterija "kuni momka"

NAPR─ÉIVANJE
http://soe.blogger.ba
21/10/2010 14:09