beats by dre cheap

gras

nedavno me ko posljednjeg ppk-a uhvati reva i naplati mi onu svoju sega-mega skupu kartu. u svoju odbranu imam da kazem da je bilo rano jutro, oducih se od tramvaja i refleksnog postupanja u ovim situacijama, kasnio na posao i nisam se mogao peglati... helem poslje ovog tuznog dozivljaja malo se raspitah, pa vam se pruza prilika da na tudjem iskustvu izvucete pouku.

naime reva nema pravo da vas legitimise! to sto im date licnu kartu je stvar dobre volje koju, ukoliko ne mislite nista placati, bolje da nemate. samim tim ne mogu doci ni do vasih licnih podataka cime im bilo kakav sistem naplate pada u vodu. postoji mogucnost da zovnu policiju da vas ona legitimise, medjutim od policajca iz novog sarajeva saznadoh da su dobili instrukcije da se na ove pozive ne odazivaju, sto je vjerovatno ista situacija i sa drugim opstinama, tako da se mozete opustiti i siriti bezbrizni osmjeh svuda naokolo. treba naglasiti, za svaki slucaj, da fizicki ne nasrcete na revu jer se onda policija ipak pojavljuje! :) i to bi bilo to.

p.s.od istog drot...ovaj policajca saznadoh i da je kazna za vodanje psa bez brnjice 500 km, pa ko ima psa nek skonta isplati li mu se rizikovati

NAPR─ÉIVANJE
http://soe.blogger.ba
17/12/2007 19:05