beats by dre cheap

tri dana kulture: dan dva

drugi dan je protekao u vrlo kvantitativnom i kvalitativnom dizanju nivoa moje persone. pocelo je sa posjetom svirci mlade celiskinje, koja je talenat kakav majka jednom radja, velika nada BiH ... bila je to zanimljiva uvertira za koncert umjetnice koja moze posluziti kao uzor za nadanje svakog potencijalnog muzicara - aziza mustafa zadeh. kombinacija simultanog fenomenalnog pjevanja i sviranja klavira, te impresivnog izgleda moze u covjeku da pobudi pitanje "gdje joj se to negativno odrazilo" jer i ovako je previse dobroga stavljeno u jednu osobu.

s obzirom da bi pokusaj opisivanja njenog nastupa na kraju prerastao u nekakvu romanticno-idealisticko-nestvarno preseravanje, bolje da vam umjesto toga dam jedan savjet:
zalfija je vrlo zdrava biljka i nije ni cudo da su stari rimljani rekli "zasto umirati kad nam raste pred kucama" ili why should we die when... žalfija cry...ili tako nekako. svi koji su je probali znaju takodjer da je vrlo gorkog okusa ciji intenzitet ide dotle da njen caj tesko insan progutati moze. eh tomu ima lijeka! umjesto u vodi kuhajte zalfiju u mlijeku i onda je sasma ok ;)

NAPRĐIVANJE
http://soe.blogger.ba
01/11/2007 17:17