beats by dre cheap

ic maj jut

Objavio/la Artsinop
A jesil' ti cuo za onu: "Eso, Eso, prohod'o u desetoj, ocelavio u jedan'estoj godini"?
Haj' kad dodje na red u tvom spisku, ak' mozes pojasnit kakav je to histericni razvoj individue.
Hvala. :)


upitno je koliko se za ovakav moj razvoj moze reci da je histerican. on je prije, na pocetku, vrlo stagnirajuci, a kasnije ekstremno brz. prvih deset godina zivota sam razmisljao. spoznavao sam sustinu ljudskih objasnjenja i nauka, te na kraju shvatio da se ona svode na naprdjivanje. dok su druga djeca uveliko pricala meni su se unosili u facu sa debilnim izrazima lica i govorili "ma-ma", "ta-ta", pokusavajuci na taj nacin da me stimulisu da prozborim koju. mislio sam da ce ih, kad vide da su bezuspjesni, proci volja za ovim, ali naprotiv! vremenom su sve cesce to radili i postajali kranje naporni, tako da sam za prvu rijec koju cu izgovoriti izabrao "otorinolaringologija". ostali su zapanjeni i nakon toga me vise nisu peglali.

nakon epohalnog otkrica, za koje mi je trebalo 10 godina, a to je da se svo ljudsko znanje svodi na naprdjivanje, ustao sam i napravio sebi kafu. iako su naucili da ih sokiram ipak od soka odustajali nisu, tako da su se naredni period ibretili kako iz cista mira prohodah.

nakon toga sam razmisljao kako da pocnem iz pocetka. svoj novi start sam realizovao godinu kasnije. odlucio sam da skinem sa svog tijela sve dlake i pocnem od nule. moji su napokon digli ruke od iscudjavanja i to prokomentarisali rijecima "opet mu doslo ono njegovo". sada zivim u miru i rahatluku i pomazem ljudima da se oslobode tereta koji sa sobom nosi neshvatanje odredjenih pitanja.

NAPR─ÉIVANJE
http://soe.blogger.ba
29/06/2007 16:08